MBO-opleidingen in Utrecht bij het NTI MBO-College

Ben jij op zoek naar een mbo-opleiding in Utrecht? Het NTI MBO-College biedt jou erkende mbo-opleidingen aan. Deze opleidingen kun je volgen op de manier die het beste bij jou past. Je studeert wanneer het jou uitkomt! 

Je kunt kiezen voor een klassikale of flexibele studievariant
Bij een klassikale studievariant krijg je 1 of 2 keer per maand college in Utrecht van topdocenten. Wil je meer vrijheid en flexibiliteit? Dan kun je kiezen voor de flexibele studievariant. Met deze studievariant studeer je waar en wanneer het jou uitkomt in een online leeromgeving. Onderaan de pagina vind je alle mbo-opleidingen die je flexibel kunt volgen.

Kies onderstaand de klassikale mbo-opleiding die bij je past

Klassikale studievariant
De colleges die je volgt bij de klassikale studievariant laten je direct kennismaken met je medestudenten. Ideaal om elkaar te helpen bij opdrachten, maar ook om ervaringen uit te wisselen. De klassikale opleidingen kun je naast Utrecht ook op andere locaties in Nederland volgen. Dus je kiest de plaats die jou het beste uitkomt.

Flexibele studievariant 
Heb je een drukke baan en/of gezinsleven en heb je daarom meer flexibiliteit nodig? Dan past de flexibele studievariant bij jou. Bij deze variant studeer jij waar en wanneer het jou uitkomt in een online leeromgeving, waar de voordelen van online en klassikaal onderwijs met elkaar worden gecombineerd. 

Flexibele mbo-opleidingen

De voordelen van het studeren bij het NTI MBO-College
We hebben alle voordelen op een rij gezet voor je:

  • Door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkende opleidingen
  • Flexibel studeren en eventueel met 1 of 2 keer college per maand
  • Perfect te combineren met een baan en/of een gezin
  • Contact met studiegenoten
  • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
  • Intensieve begeleiding van topdocenten
  • Gratis studieverlenging.