Plus-opleidingen

#1

Krijg extra begeleiding met Plus

Heb je behoefte aan extra begeleiding of start je met STAP? Kies dan voor de Plus-variant van je opleiding en volg extra online lessen met een ervaren docent. Meer over plus ontdek je hier!

Nieuw! Ga voor de Plus-variant van je opleiding.

Studeren op je eigen manier, waar en wanneer het jou uitkomt, heeft veel voordelen. En met nét dat beetje extra begeleiding wordt studeren leuker en vooral gemakkelijker. Daarom heeft NTI voor een aantal opleidingen de Plus-variant geïntroduceerd. Bij onze Plus-opleidingen geniet je van de voordelen van FlexibelStuderen® én volg je een aantal extra online lessen van ieder 2 uur. Je krijgt begeleiding van een ervaren docent aan wie je al jouw vragen direct kunt stellen. Met Plus verhoog je de kans op succesvol afronden van de opleiding en kan jij dus zorgeloos studeren!

Tip: Wil je een opleiding met STAP-budget volgen? Kies dan voor de Plus-variant als dat mogelijk is. Hiermee verhoog je de kans om te voldoen aan de voortgangseis van het STAP-budget.

Opleidingen met Plus-variant

Voordelen van Plus

  • Extra verdieping in de lesstof
  • Verhoogde kans op slagen
  • Online sparren met je docent

Taalcursussen met Plus

Direct inschrijven

Persoonlijk studieadvies

Heb je vragen of twijfel je welke opleiding bij je past? Neem gerust contact op. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. 

Plan een studieadviesgesprek

☎ 071 750 10 10

Start een chat

Doe de Studiekeuzetest