Wettelijk erkende hbo-opleidingen

Erkende hogeschool

Bij Hogeschool NTI ben je verzekerd van erkende en waardevolle opleidingen! Hogeschool NTI is door de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap sinds 2000 aangewezen als erkende hogeschool op grond van de WHW (Wet op het Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek).

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie

Opleidingen van Hogeschool NTI hebben de hoogst haalbare kwaliteitsstempel van de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor-, of masterdiploma, dat ook internationaal erkend wordt. De opleidingen sluiten perfect aan op de wensen en eisen van de arbeidsmarkt. Dit is dus je garantie voor kwaliteit!

NVAO geaccrediteerd logo new 250pxbDe Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) is dé onafhankelijke organisatie die de kwaliteit van het hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen waarborgt. Door de NVAO-toetsing en -accreditatie weet je zeker dat de erkende opleiding aan alle eisen van deze hoogstaande kwaliteit voldoet. Onderdeel van deze accreditatie is onder andere het voeren van een ontwikkelgesprek, gericht op de toekomst van het onderwijs.

Bekijk onze erkende hbo-opleidingen hier

>> Ontwikkelgesprek 2019 | >> Ontwikkelgesprek 2018

NRTO & de Consumentenbond

NTI is lid van de Nederlandse Raad voor Trainingen en Opleidingen (NRTO). De NRTO heeft in overleg met de consumentenbond de inschrijfvoorwaarden samengesteld die gelden voor alle leden van de NRTO. Hierdoor ben je verzekerd van betrouwbare inschrijfvoorwaarden.

Daarnaast voldoet NTI aan de gedragscode van de NRTO en is NTI aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken. De uitspraken van de geschillencommissie zijn voor NTI bindend.

Cedeo

NTI is Cedeo-erkend voor maatwerk- en open bedrijfsopleidingen. Dit houdt in dat minimaal 80 procent van onze bedrijfsklanten tevreden tot zeer tevreden is over onze dienstverlening. Een signaal waaruit blijkt dat kwaliteit bij ons voorop staat.

ISO 27001

ISO 27001 zwart logoNTI is gecertificeerd voor ISO 27001. Dit is de wereldwijd erkende norm voor informatiebeveiliging en privacy. Dit betekent dat wij vertrouwelijk en veilig met gegevens omgaan en ons houden aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het certificaat is het bewijs dat wij onze informatiebeveiliging uitstekend op orde hebben.