MBO

Volledige MBO-opleidingen

25 korting bol mbo 120px

Het NTI MBO-College heeft voor iedereen de juiste opleiding. Wil jij ook een wettelijk erkend diploma halen? Kies dan voor het NTI MBO-College. Onze top 5 MBO-opleidingen zijn naast flexibel ook klassikaal te volgen.

Top 10 MBO-opleidingen:

Opleiding Beoordeling Proefles
1. MBO Doktersassistent Bekijken
2. MBO Onderwijsassistent
Bekijken
3. MBO Verzorgende IG Bekijken
4. MBO Apothekersassistent Bekijken
5. MBO Brancheopleiding Schoonheidsspecialist Bekijken
6. MBO Verzorgende IG Kraamzorg Bekijken
7. MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang Bekijken
8. MBO Beveiliger Bekijken
9. MBO Helpende zorg en welzijn Bekijken
10. MBO Juridisch-administratief dienstverlener Bekijken

Bekijk alle volledige MBO-opleidingen

MBO Klassikaal
Ben je op zoek naar een erkende MBO-opleiding die je flexibel kunt volgen? Maar wil je net dat extra stukje klassikale begeleiding? Kies dan voor klassikaal! Je krijgt 1 of 2 keer per maand les van de beste vakdocenten op een locatie bij jou in de buurt.

Bekijk het klassikale aanbod

Je studeert volgens de derde leerweg
Het NTI biedt de mbo-opleidingen aan via de derde leerweg. De derde leerweg is speciaal ontwikkeld voor mensen zoals jij, die willen studeren waar en wanneer ze willen en een officieel mbo-diploma willen behalen. Reguliere mbo-scholen, zoals het ROC, bieden hun mbo-opleidingen vaak in twee varianten aan: BOL- en BBL-opleidingen. Bij BOL- en BBL-opleidingen ben je verplicht om 200 tot 700 uur per jaar op school te zitten. Wanneer je een gezin hebt en/of werkt, is dit vaak niet mogelijk. Een mbo-opleiding via de derde leerweg is dezelfde mbo-opleiding, maar daar zonder de urennorm van BOL- en BBL-opleidingen. Ideaal voor jou!

 

Overige MBO-varianten

Voldoe je niet aan de vooropleidingseis voor een volledige MBO-opleiding? Twijfel je of je het MBO-niveau wel aankunt? Of dat de opleiding wel echt bij je past? Kies dan uit één van de MBO-varianten van het NTI MBO-College.

» MBO Basisopleidingen
» MBO Brancheopleidingen
» MBO-modules