Flexibel Studeren® bij NTI

#1

Creatieve beroepen

Wil jij graag werken in de creatieve sector? Wees goed voorbereid! Ontdek hier meer over diploma's, werkgelegenheid en opleidingen.

Volg jouw passie, kies voor een creatief beroep

Ben jij creatief en wil jij hier ook jouw werk van maken? In de creatieve sector kan je verschillende kanten op. Creativiteit is veel meer dan kunst alleen. Je kan ook aan de slag in bijvoorbeeld de digitale wereld, de woonsector of de mode. Werken in creatieve beroepen betekent dat iedere dag anders is en dat je altijd wordt uitgedaagd. Jouw eigen ideeën staan centraal en out-of-the-box-denken past bij jou. Jij denkt in oplossingen en mogelijkheden. Volg jouw passie en maak je droom waar!

Bekijk de creatieve opleidingen

Welke diploma's zijn handig voor creatieve beroepen?

Om te werken in de creatieve sector is het handig als je een mbo-diploma hebt. Je kunt starten met een erkende mbo-opleiding of een korte mbo basisopleiding. Tijdens de basisopleiding ontdek je in 6 maanden of de volledige opleiding en het beroep bij je passen. Het is ook mogelijk om een vakopleiding te volgen. In de creatieve sector kan je alle kanten op en ben je dus nooit uitgeleerd!

Creatieve beroepen

Met deze creatieve opleidingen kan jij direct aan de slag

Hier vind jij een aantal opleidingen waarmee je een wettelijk erkend diploma of NTI-diploma haalt. Afhankelijk van de opleiding kan je direct aan de slag in je creatieve beroep. Welke opleiding je kiest hangt onder andere af van jouw vooropleiding en wat je precies wilt gaan doen. Klik op de opleiding voor meer informatie.


Hulp nodig bij je studiekeuze? Onze studieadviseurs staan voor je klaar!

Gratis studieadvies

Ontwikkel je digitale creativiteit

Wil jij creatief bezig zijn in de digitale wereld? Volg dan in 10 maanden de Vakopleiding Webdesigner en leer alles over het bouwen en bijhouden van websites! Ontdek hoe je met programmeren creatief kunt werken en leer waardevolle skills voor de arbeidsmarkt!

Ga naar de opleiding

Volledige MBO-opleidingen

Wil jij een wettelijk erkend diploma behalen? Start dan nu met een volledige mbo-opleiding van het NTI! Ga op zoek naar de opleiding die het beste bij jou past en zet de eerste stap naar flexibel studeren bij NTI!

Alle Volledige MBO-opleidingen

Persoonlijk studieadvies

Heb je vragen of twijfel je welke opleiding bij je past? Neem gerust contact op. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. 

Plan een studieadviesgesprek

☎ 071 - 750 10 10

Start een chat

Doe de Studiekeuzetest