Flexibel Studeren® bij NTI

#1

Werken in de ouderenzorg

Heb jij altijd al willen werken met ouderen? Lees hier welke verschillende functies er zijn en welke opleidingen wij aanbieden!

In de ouderenzorg is altijd werk!

Kun jij goed begeleiden, zijn ouderen bij jou in goede handen en kun je goed in een team werken? Dan is werken in de ouderenzorg echt iets voor jou! In de ouderenzorg ben je verantwoordelijk voor de zorg aan oude(re) mensen die nog thuis of in een verpleeg- of verzorgingstehuis wonen. De zorgsector behoort tot de grootste werkgevers van Nederland en er is een stijgende vraag naar personeel. Jouw baankansen zijn dus erg gunstig!

Bekijk de opleidingen in de ouderenzorg

Met welke diploma's kan je werken in de ouderenzorg?

Om te werken in de ouderenzorg heb je een hbo- of mbo-diploma nodig. Je kunt bij NTI starten met een volledige mbo-opleiding om opgeleid te worden tot verzorgende in een bepaalde richting. Enkele voorbeelden zijn wijkverpleging, thuiszorg, revalidatie in een verpleeghuis, begeleiding bij dementie, dagbesteding om eenzaamheid tegen te gaan of terminale zorg in de laatste levensfase. We hebben hieronder een aantal opleidingen voor je op een rijtje gezet.

Leer meer over ouderen

Werk jij al met ouderen of sta jij veel met ze in contact? Met de cursus ouderenzorg ontwikkel je een brede(re) basiskennis over ouderen en ouderenzorg. Je kunt direct beginnen!

Ga naar de cursus

Start in de zorg!

Ben jij verzorgend, empathisch en geef jij om anderen? Bekijk dan ook onze andere opleidingen in de zorg! Er is momenteel een groot personeelstekort dus de kans op een baan is erg groot. Ook is geen dag hetzelfde en ben je veel in contact met mensen. 

Ontdek werken in de zorg

Persoonlijk studieadvies

Heb je vragen of twijfel je welke opleiding bij je past? Neem gerust contact op. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. 

Plan een studieadviesgesprek

☎ 071 750 10 10

Start een chat

Doe de Studiekeuzetest