Omschrijving

Hoe jij je invloed vergroot en anderen met je mee krijgt

Mensen overtuigen van jouw verhaal is een kunst. Heb jij een briljant idee of wil je een nieuwe project opstarten? En ben je hiervoor afhankelijk van anderen die (nog) niet zijn overtuigd van jouw idee? Dan is het belangrijk dat je weet hoe je deze groep het beste kunt overtuigen zodat jouw plannen werkelijkheid worden. Met deze 2-daagse training Effectief beïnvloeden ga je hiermee aan de slag. Je leert hoe je individuen en groepen kunt beïnvloeden en welke situaties vragen om specifieke technieken. Hoe ga je om met weerstand? Hoe stuur je een gesprek en zorg je dat de ander zich ook kan vinden in jouw boodschap. Het beïnvloeden van anderen heeft soms een negatieve bijklank. In deze praktijkgerichte training gaan we juist in op de positieve werking van beïnvloeden. Want met effectief overtuigen verander je dromen in werkelijkheid!

Hulp bij studiekeuze

Twijfel jij of deze studie bij je past?
Neem dan contact op met een van onze studieadviseurs:

ma-vr (08:00-17:00)
ma-vr (09:00-17:00)

Inhoud

Wat leer ik?

Studieprogramma

Tijdens de training Effectief beïnvloeden komen de volgende thema's en vaardigheden aan bod:

 • Verschillende beïnvloedingsstijlen
 • Inzicht in jouw eigen stijl
 • Praktisch overtuigingstools
 • Sturing geven aan (lastige) gesprekken
 • Omgaan met weerstand
 • Een groep overtuigen
 • Cirkel van invloed
 • Machtsbronnen
 • Afstemmen op je gesprekspartner
 • Invloed vergroten

Les op locatie én online

Het onder de knie krijgen van effectief beïnvloeden vergt veel oefening. Want alleen door het te doen zal je de verschillende technieken en vaardigheden echt eigen maken. Daarom volg je deze intensieve training in een kleine groep. Je volgt twee lessen waarvan één op locatie en één in een virtual classroom. Je krijgt bovendien les van een professional uit het werkveld.

Zodra je gestart bent met de training kun je in jouw online leeromgeving zien waar en wanneer de trainingen plaatsvinden.

Innovatieve en gepersonaliseerde online leeromgeving

Tijdens je studie maak je gebruik van jouw persoonlijke online leeromgeving. Hier vind je uitdagende oefeningen, live e-colleges, video’s en lesmateriaal. Lees meer over de online leeromgeving.

Persoonlijke begeleiding

Je staat er niet alleen voor tijdens je studie. Voor vakinhoudelijke vragen ga je naar de docent, voor allerlei andere vragen kun je terecht bij jouw mentor. Bijvoorbeeld voor het maken van een planning of andere studietips. Lees meer over de begeleiding.

NTI: Alle voordelen op een rij

 • Geen extra kosten voor lesmateriaal
 • Alles binnen handbereik met de online leeromgeving
 • Gratis extra studietijd, mocht je het niet op tijd halen

Studeren bij NTI

Wil jij studeren op een manier die echt bij jou past? Kies dan voor FlexibelStuderen® van NTI. Want met de flexibele opleidingen van NTI kan iedereen, overal studeren. Je kiest zelf je startmoment en bepaalt je eigen tempo. Met FlexibelStuderen® heb je de regie zelf in handen.

Bekijk de voordelen van FlexibelStuderen®

FlexibelStuderen®

Studeren via jouw online leeromgeving

Leren uit echte lesboeken

Krijg feedback van je docent

Vrije tijd als jij daar zin in hebt!

Toelating

Iedereen kan meedoen

Goed nieuws! Er zijn geen toelatingseisen voor deze training. Iedereen die wil werken aan de vaardigheden van het overtuigen en effectief beïnvloeden van anderen kan meedoen. 

Heb je vragen?

Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Neem gerust contact op.

Examen

Bezegel je prestatie met een certificaat

Heb je de cursus afgerond? Dan kun je een certificaat aanvragen voor €34,95. Een mooie aanvulling op je cv én een bevestiging van jouw prestatie!

Korting voor snelle beslissers

Geef direct bij de inschrijving aan dat je graag na afronding het certificaat wil ontvangen (door bij 'handige extra's' de optie 'certificaat' aan te vinken) en krijg € 10,- korting!

Herexamens en inhalen

Voor eventuele herexamens en het inhalen van gemiste praktijkdagen bij NTI worden aanvullende kosten gerekend.

Beroepen

Studieduur & lesgeld

Kosten Training Effectief beïnvloeden 5905

Korting op software, hardware en meer via Surfspot

surfspot logoAls je studeert bij NTI krijg je hoge kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten via Surfspot. Zo krijg je bijvoorbeeld tot 50% korting op Adobe Creative Cloud en NordVPN, en krijg je extra voordeel op laptops, smartphones en gadgets. Dat maakt studeren bij NTI nog voordeliger.

Ervaringen met NTI

Voor deze opleiding zijn nog geen ervaringen achtergelaten. Je kunt hieronder wel zien hoe de NTI-opleidingen gemiddeld scoren op basis van alle ervaringen.

8,1 sterren - gebaseerd op 1588 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Kunnen wij je verder helpen?

We zijn benieuwd of alles duidelijk voor je is. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. Of ben je klaar om de volgende stap te zetten? Je kunt zelf je startdatum kiezen mocht je je binnen 14 dagen toch nog bedenken, dan kun je je studie weer stopzetten.

Trots op onze studenten

Studenten van NTI zijn geen doorsnee studenten. Ze volgen een studie naast hun volle leven; hun baan, gezin, hobby’s en vrienden. Ze bepalen hun eigen weg, gaan ook buiten de gebaande paden en studeren op de raarste momenten en vreemdste plekken. Ze zijn doorzetters, vol motivatie. Omdat ze hun droom volgen, stappen zetten, de regie in eigen hand nemen. Ze mogen trots op zichzelf zijn. Wij zijn het in ieder geval.

Bekijk de Wall of Fame