Black Friday en andere manieren van voordelig studeren

Per 2024 wordt het STAP-budget stopgezet. De laatste aanvraagmogelijkheid was op 15 november 2023, wat betekent dat het niet meer mogelijk is om een opleiding te volgen met STAP. Maar niet getreurd! Bij NTI zijn er genoeg alternatieven waarmee je nog steeds extra voordelig kunt studeren.

Black Friday is back!

Wil jij graag een nieuwe taal leren, of je verdiepen in een nieuw vakgebied? Mis onze Black Friday Actie dan niet, waarbij je 20% korting krijgt op alle beroepsopleidingen, talen en cursussen. Een unieke kans om met veel voordeel aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken. Pak deze kans en geef jouw toekomst een vliegende start!

Andere acties

Naast Black Friday-korting hebben we ook andere kortingen en subsidies waarvan je kunt profiteren. Zo kun je gebruik maken van het Levenlanglerenkrediet, een gunstige regeling van de overheid waarmee je jouw studiekosten kunt financieren. Kom je uit Rotterdam? Dan kan je profiteren van de Rotterdamse Scholingsvoucher, waarmee je maar liefst € 2.500,- subsidie ontvangt voor een opleiding. Of ben je oud-student? Dan ontvang je standaard 15% oud-studentenkorting op een volgende NTI-opleiding!

Kies je voor een opleiding of cursus van NTI? Dan betaal je alleen lesgeld en eventuele examenkosten. Je hoeft dus geen extra kosten te maken voor studiemateriaal, studieboeken, afstuderen, diplomering, reprorecht en praktijkdagen! Ook mag je jouw cursus of opleiding gratis verlengen, mocht je meer tijd nodig hebben.

Benieuwd naar al onze acties? Bekijk deze pagina.