Gewichtsconsulent, erkend door de BGN!

De opleiding Gewichtsconsulent van het NTI is nu erkend door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland, dé beroepsvereniging voor professionele gewichtsconsulenten! Dit betekent dat je verzekerd bent van een kwalitatief goede opleiding.

Wat doet de BGN?

De BGN treedt op als landelijke brancheorganisatie voor gewichtsconsulenten. Deze dynamische en snelgroeiende organisatie zet zich in voor de kwaliteit van voeding- en leefstijladvisering in Nederland. De vereniging geeft bekendheid aan het beroep gewichtsconsulent en waarborgt de kwaliteit van de aangesloten leden door middel van diploma-eisen en verplichte nascholing. Opleidingen die zijn aangesloten bij de BGN staan dan ook voor deze kwaliteit. Die kwaliteit vind je bij het NTI!

Wat zijn de voordelen voor jou?

Na afronding van de opleiding Gewichtsconsulent kun jij je aansluiten bij de BGN. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatieve status als Gewichtsconsulent. Ook vergoeden veel verzekeraars de consulenten van BGN-gewichtsconsulten volledig. Hierdoor heb jij echt een streepje voor op jouw concullega's. 

Gewichtsconsulent, iets voor jou?

Wil jij mensen graag van hun overgewicht af helpen? Heb jij interesse in een gezonde levensstijl en wil jij weten welke rol voeding en beweging daarin spelen? Wil je daarnaast ook graag een erkend diploma halen? Dan is de opleiding Gewichtsconsulent echt iets voor jou! Lees meer over de opleiding Gewichtsconsulent.