Ervaringen

Chinees voor beginners
4 sterren - gebaseerd op 8 ervaringen
Flexibiliteit
Praktijkdagen
Mentor
Studieprogramma
Docent
Niveau
Studiemateriaal

Hele leuke cursus voor als je aan 'eens iets anders' toe bent. Is goed toegankelijk voor de beginner in de chinese taal. Na een paar lessen kon ik al een chinees aanspreken, ze vinden dat heel erg leuk als je dat probeert. Je kan je eigen tijd indelen, voor mezelf betekent dat ik me niet helemaal aan het schema gehouden heb omdat ik het de ene week drukker ben dan de andere. Ik vind alleen de discman van niet zo'n goede kwaliteit.

Krijg dmv deze opleiding een goed inzicht in de Chinese taal en al de fantastische Chinese gebruiken.

Afgelopen jaar ben ik begonnen met de cursus 'Chinees voor beginners' van NTI en sindsdien is er een hele nieuwe wereld voor me opengegaan vol met karakters, gekke woorden en verrassende gezichten.
Het is een pittige, maar erg leuke cursus. Het valt natuurlijk niet mee om van 700 karakters de betekenis te leren, laat staan te onthouden en te schrijven. Maar als het je eenmaal lukt, dan geeft dat een heel trots gevoel! Hoeveel Nederlanders kunnen nu zeggen dat ze Chinees kunnen praten?! Daarnaast krijg je uit je omgeving ook hele verbaasde en bewonderende reacties wanneer je ze over de cursus vertelt. De cursus is zeer gevarieerd; je leert iets over de Chinese cultuur, de grammatica en je moet Chinees kunnen luisteren en spreken. Vervolgens stuur je je gemaakte huiswerk op naar je docent, die je vervolgens feedback geeft waardoor je jezelf nog meer ontwikkelt. Als met al een hele leuke, leerzame en uitdagende cursus. Ik heet u alvast van harte welkom in de wondere wereld van het Chinees!

Ik heb de studie als goed ervaren. Het was alleen niet moeilijk

Een erg heldere opleiding, waarbij veel materiaal word geleverd en veel extra's.

goed

Ik vind het soms moeilijk maar als ik mijn best doe lukt het wel.

Vind het leuk alleen soms moeilijk. En de cd's mogen wel verbetert worden, soms lijkt het dat ze door de war zijn maar het is gewoon goed opletten.