Flexibel Studeren® bij NTI

#1

Werken in de beveiliging

Wil jij graag werken in de beveiliging? Wees goed voorbereid! Lees hier meer over de diploma's, werkgelegenheid en opleidingen.

Er is veel vraag naar personeel in de beveiliging!

Ben jij zelfverzekerd, een teamspeler en op zoek naar een baan met uitdaging? In de beveiliging zijn ze op dit moment op zoek naar nieuwe mensen! Vanwege de grote personeelskrapte is de kans op een baan in de beveiliging groot. Werken in de beveiliging? Dan is geen dag hetzelfde. Jij zorgt voor de veiligheid van anderen en houdt controle over risicovolle situaties. 

Bekijk de opleidingen in de beveiliging

Met welke diploma's mag je werken in de beveiliging?

Om te werken in de beveiliging heb je een mbo-, hbo- of branchediploma nodig. Je kunt een volledige mbo-opleiding op niveau 2 volgen waarna je direct aan de slag kunt. Wil jij de strategische kant op? Ook op hbo-niveau kan je van start met beveiligingswerk. Je kunt ook werken als beveiliger zonder diploma. Je volgt dan een korte opleiding en legt examen af bij het SVPB. Na 6 maanden heb jij het branche-erkende SVPB certificaat op zak!

Werken in de beveiliging

Met deze beveiliging opleidingen kan jij direct aan de slag

Hier vind je een aantal opleidingen waarmee je een wettelijk erkend diploma of NTI-diploma haalt. Afhankelijk van het soort diploma kan je direct aan de slag in de beveiliging. Welke opleiding bij jou past hangt onder andere af van jouw vooropleiding en wat je precies wilt gaan doen. Klik op de opleiding voor meer informatie.


Hulp nodig bij je studiekeuze? Onze studieadviseurs staan voor je klaar!

Gratis studieadvies

Digitale veiligheid en cybercriminaliteit

Ook in de digitale wereld is veiligheid belangrijk. Wil jij meer weten over digitale veiligheid, privacy en cybercrime? Volg dan het korte hbo-programma Digitale veiligheid!

Ga naar de opleiding

Volledige mbo-opleidingen

Wil jij een wettelijk erkend diploma behalen? Start dan nu met een volledige mbo-opleiding van het NTI! Ga op zoek naar de opleiding die het beste bij jou past en zet de eerste stap naar flexibel studeren bij NTI!

Alle Volledige MBO-opleidingen

Werken in de beveiliging als vrouw

Werken in de beveiliging een 'mannenberoep'? Als je kijkt naar de cijfers wel, maar dit betekent niet dat er helemaal geen vrouwen werken binnen de branche. Ben je een zelfverzekerde vrouw opzoek naar een baan met uitdaging? Dan is deze sector iets voor jou! Neem de stap en start jou opleiding binnen de beveiliging. In de beveiliging is er op het moment erg veel vraag naar nieuwe mensen. Dit biedt kansen voor zowel mannen als vrouwen. Ben je nog niet overtuigd om de stap te zetten naar een ‘mannenberoep’? Lees dan eens de blog 'Vrouwen in mannenberoepen (en andersom)'. Of lees het interview met NTI-student Tessa over hoe het is om als vrouw in de beveiligingswereld te werken.

Persoonlijk studieadvies

Heb je vragen of twijfel je welke opleiding bij je past? Neem gerust contact op. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. 

Plan een studieadviesgesprek

☎ 071 - 750 10 10

Start een chat

Doe de Studiekeuzetest