Flexibel Studeren® bij NTI

#1

Werken in de gehandicapten zorg

Sta jij klaar om de zorg te verlenen die mentaal of fysiek beperkte mensen nodig hebben? Je leest hier alles over werken in de gehandicaptenzorg!

Er is altijd vraag naar personeel in de gehandicaptenzorg!

Zou jij goed kunnen werken met mensen met een beperking? En geef jij veel om anderen? Dan is werken in de gehandicaptenzorg echt iets voor jou! Jij bent onmisbaar voor het begeleiden en ondersteunen van cliënten bij hun dagelijkse activiteiten. De werkgelegenheid in de gehandicaptenzorg blijft groeien. De kans op een baan in deze sector dus ook!

Bekijk de opleidingen in de gehandicaptenzorg

Met welke diploma's kan je werken in de gehandicaptenzorg?

Om te kunnen beginnen met werken in de gehandicaptenzorg heb je minimaal een mbo-diploma op niveau 3 nodig. Bij NTI kan je uiteraard dit benodigde diploma halen!

Je kunt direct beginnen met een van deze opleidingen

Hier vind jij een aantal opleidingen waarmee je een wettelijk erkend diploma of NTI-diploma haalt. Afhankelijk van de opleiding kan je direct aan de slag in de gehandicaptenzorg. Welke opleiding je kiest hangt onder andere af van jouw vooropleiding en wat je precies wilt gaan doen in de gehandicaptenzorg. Klik op de opleiding voor meer informatie over onder andere toelatingseisen, het studieprogramma en stage lopen.


Hulp nodig bij je studiekeuze? Onze studieadviseurs staan voor je klaar!

Gratis studieadvies

Begin in de zorg!

Ben jij verzorgend, empathisch en geef jij om anderen? Bekijk dan ook onze andere opleidingen in de zorg! De kans op een baan is gunstig, omdat er een groot personeelstekort is. Ook is geen dag hetzelfde en ben je veel in contact met mensen. 

Ontdek werken in de zorg

Persoonlijk studieadvies

Heb je vragen of twijfel je welke opleiding bij je past? Neem gerust contact op. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. 

Plan een studieadviesgesprek

☎ 071 750 10 10

Start een chat

Doe de Studiekeuzetest