Flexibel Studeren® bij NTI

#1

Werken in het onderwijs

Wil jij graag werken in het onderwijs? Wees goed voorbereid! Ontdek hier meer over diploma's, werkgelegenheid en opleidingen.

Goede kans op een baan in het onderwijs!

Wil jij graag met kinderen werken en zoek jij veel variatie in je beroep? Dan is werken in het onderwijs echt iets voor jou! In het onderwijs is geen dag hetzelfde. Jij helpt kinderen met leren. Dankzij jou wordt leren gemakkelijker én leuker! Het aantal banen in het onderwijs is hoog en naar verwachting blijft dit zo. Er is dus veel vraag naar goed opgeleide leraren, onderwijsassistenten en overig pedagogisch personeel. Wanneer zet jij die stap?

Bekijk de opleidingen in het onderwijs

Met welke diploma’s mag je in het onderwijs werken?

Om te werken in het onderwijs heb je een hbo- of mbo-diploma nodig. Je kunt starten met een volledige MBO opleiding om opgeleid te worden tot Onderwijsassistent of je kiest voor een MBO Keuzedeel om jezelf te specialiseren in een bepaalde richting. Weet je nog niet welke richting je in wilt? Via een MBO Basisopleiding ontdek je in 6 maanden tijd of dit beroep bij jou past. We hebben hieronder een aantal opleidingen voor je op een rijtje gezet.

Werken in het onderwijs

Met deze onderwijs opleidingen kan jij direct aan de slag

Hier vind je een aantal opleidingen waarmee je een wettelijk erkend diploma  of NTI-diploma haalt. Afhankelijk van de opleiding kan je direct aan de slag in het onderwijs. Welke opleiding je kiest hangt onder andere af van jouw vooropleiding en wat je precies wilt gaan doen in het onderwijs. Klik op de opleiding voor meer informatie.


Hulp nodig bij je studiekeuze? Onze studieadviseurs staan voor je klaar!

Gratis studieadvies

HBO Programma ontwikkeling van het kind

Werk jij al in het onderwijs en wil je beter begrijpen hoe kinderen zich ontwikkelen? Dan is dit programma interessant voor jou. Het HBO Programma Sociale ontwikkeling van het kind behandelt in 3 maanden tijd de cognitieve, fysieke en sociale ontwikkelingen die kinderen doorlopen.

Ga naar de opleiding

MBO Keuzedelen

Heb je al een mbo-diploma en wil je je in korte tijd specialiseren in een bepaalde beroepsvaardigheid? Dan komt een MBO Keuzedeel goed van pas. Na afloop ontvang je een officieel erkend mbo-certificaat.

Alle MBO Keuzedelen

Persoonlijk studieadvies

Heb je vragen of twijfel je welke opleiding bij je past? Neem gerust contact op. Wij staan klaar om je persoonlijk te woord te staan, uiteraard geheel vrijblijvend. 

Plan een studieadviesgesprek

☎ 071 750 10 10

Start een chat

Doe de Studiekeuzetest