MBO Klassikaal

Kies je voor een klassikale MBO-opleiding van het NTI MBO-College, dan krijg je intensieve klassikale begeleiding van ervaren docenten uit de beroepspraktijk. Tevens kies je ervoor om een kwalitatief hoogwaardige MBO-opleiding te volgen waarmee je naar een wettelijk erkend MBO-diploma werkt.

Studeer klassikaal: 1 of 2 keer per maand college van topdocenten op een locatie bij jou in de buurt.

Gefilterd op:

5 opleidingen en cursussen gevonden in MBO Klassikaal Studieduur Lesgeld
MBO Verzorgende IG Klassikaal UWV voucher €2500,-
Aan de slag als verzorgende IG? Volg dan de MBO opleiding Verzorgende IG Klassikaal en volg 1 of 2x per maand les bij jou in de buurt!
18 maanden Vanaf € 196,50 p/m
MBO Doktersassistent Klassikaal
Aan de slag in de zorg? Volg dan de Klassikale Doktersassistente-opleiding van NTI. Je volgt 1 of 2x per maand les bij jou in de buurt. Gratis studiegids?
24 maanden Vanaf € 121,88 p/m
MBO Beveiliger Klassikaal
Een verantwoordelijke en spannende baan: beveiliger. Volg de opleiding Beveiliging Klassikaal bij NTI en volg 1 of 2x per maand les bij jou in de buurt!
12 maanden Vanaf € 124,50 p/m
Brancheopleiding Schoonheidsspecialist Klassikaal
Aan de slag als schoonheidsspecialiste? Volg de MBO-opleiding Schoonheidsspecialiste Klassikaal van NTI en volg 1 of 2x per maand les bij jou in de buurt!
12 maanden Vanaf € 156,25 p/m
MBO Apothekersassistent Klassikaal UWV voucher €2500,-
Opleiding Apothekersassistente Klassikaal van NTI: extra begeleiding en 1 of 2x per maand les bij jou in de buurt! Studeren doe jij op jouw manier.
18 maanden Vanaf € 162,50 p/m
Volgende 5 opleidingen en cursussen