Opleiding Verpleegkundige

Bij het NTI MBO-College kun jij verpleegkunde studeren met klassikale lessen, maar wel met de flexibiliteit die jij nodig hebt. De opleiding Verpleegkundige is uitermate geschikt als je een studie wilt doen naast je werk of drukke privéleven. Als verpleegkundige kun je veel kanten op. Je kan bijvoorbeeld aan de slag in een ziekenhuis, verzorgingshuis of de thuiszorg. Werken als verpleegkundige is zeer dankbaar werk. NTI biedt verschillende richtingen van MBO Verpleegkundige niveau 4, waarmee je een officieel erkend MBO-diploma kunt behalen.

banner opleiding verpleegkundige

Gratis proefles

Wil je alvast een kijkje nemen in het lesmateriaal? En ontdekken hoe het is om te studeren bij NTI? Volg dan de gratis proefles!

Start de proefles!

Bepaal zelf je studietempo

Het hierboven aangegeven studietempo is het aanbevolen studietempo. Jij bepaalt zelf hoe lang je over de opleiding Verpleegkundige doet. Je kan de opleiding sneller doorlopen als je wil. Heb je langer nodig? Dan mag je kosteloos verlengen. Verpleegkunde studeren bij NTI doe je zo geheel flexibel en op jouw moment. Je studeert met zowel online tools als echte studieboeken en krijgt begeleiding van vakdocenten.

Studieadviesgesprek

Twijfel je nog welke opleiding Verpleegkundige het beste bij je past? Meld je dan aan voor een vrijblijvend en gratis studieadviesgesprek. Het studieadviesgesprek kan telefonisch, per webcam of bij NTI in Leiden plaatsvinden.

 MELD JE NU AAN!