Deeltijd HBO

Wil jij een wettelijk erkende HBO-opleiding volgen, die goed te combineren is met een drukke baan of gezinsleven? De deeltijd hbo opleidingen van NTI zijn de ideale oplossing. Op deze pagina vind je meer informatie over de deeltijd hbo opleidingen van Hogeschool NTI.

Wouter Keuris Fotografie 51

Deeltijd hbo opleidingen van het NTI

Een hbo deeltijd opleiding volg je waar en wanneer jou dat het beste uitkomt. Hogeschool NTI biedt je de mogelijkheid om elke dag te starten met een hbo-opleiding. De hbo deeltijd opleidingen volg je volgens de nieuwe manier van studeren: de ideale combinatie van online en klassikaal onderwijs. Tijdens de opleiding maak je gebruik van diverse moderne studiemethodes, waaronder e-modules, interactieve opdrachten en video-instructies. Officiële studieboeken blijven daarbij een belangrijk onderdeel uitmaken van jouw opleiding.

Persoonlijke begeleiding

Tijdens de hbo deeltijd opleiding krijg je persoonlijke begeleiding door docenten en mentoren. Via het online forum houd je contact met medestudenten en lever je de gemaakte opdrachten in. Studeren bij NTI is daarnaast ook nog eens voordelig. Het complete lespakket en eventuele praktijkbijeenkomsten zijn bij het voordelige lesgeld inbegrepen. Je krijgt tijdens jouw hbo deeltijd opleiding dus niet te maken met onverwachte bijkomende kosten.

NTI scoort een 8.1

En daar zijn we heel erg blij mee!

Bij NTI streven we naar kwalitatief goed onderwijs dat voor iedereen bereikbaar is. En wie kan dit beter beoordelen dan onze eigen studenten?

4 sterren Feedback Company

1588 reviews op Feedback Company

LEES MEER