Nieuw: STAP-budget

Wat voor type student ben jij?

homepage dromer stickerDromer, doener, ochtendmens of carrièretijger: met FlexibelStuderen® van NTI studeer je op een manier die echt bij jou past. Wij hebben erkende opleidingen voor ieder type student.

Ook voor ochtendmensen

sticker ochtendmensAltijd vroeg uit de veren? Met FlexibelStuderen® kun je echt studeren op jouw moment en op jouw manier. Met online tools en studieboeken.

Ook voor chaoten

homepage chaoot stickerEen beetje chaotisch? Ook als je niet zo geordend bent, haal jij dat erkende diploma met FlexibelStuderen®. Krijg de beste begeleiding van jouw docent en studiecoach op het moment dat jij dat wilt.

Nu ook met STAP-budget

Een opleiding volgen bij NTI kan nu nog voordeliger of zelfs geheel kosteloos met het nieuwe STAP-budget. Met deze subsidie ter waarde van €1.000 verbeter jij je positie op de arbeidsmarkt. Ben jij er klaar voor?

START MET STAP-BUDGET

NTI scoort een 8.1

4 sterren Feedback Company
1588 reviews op Feedback Company

Lees meer

Gratis proeflessen

Ben je benieuwd naar het studiemateriaal van NTI? Bekijk 1 van de ruim 300 proeflessen!

Lees meer

Online tests

Ben je benieuwd hoe hoog jouw IQ is? Welke studie of beroep het beste bij jou past? Doe dan één van de onderstaande tests:

Haal het beste uit jezelf met een erkende thuisstudie

Als uitvinder van FlexibelStuderen® heeft NTI altijd wel een opleiding die in jouw leven past. Wat voor type student je ook bent, een thuisstudie van NTI volg je op jouw moment en jouw manier. Online studeren met echte vakliteratuur en voor erkende diploma’s: volg een waardevolle opleiding die jou verder helpt. Dus ben je toe aan een carrièreswitch, of ben je op zoek naar een leuke hobby, waarmee je écht wat kunt bereiken? Maak werk van je toekomst en start met FlexibelStuderen®!

NTI thuisstudie erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en WetenschapNVAO accreditatie logo