Nieuw in ons aanbod: Leidinggeven aan millennials en 30 andere opleidingen!

We hebben niet stilgezeten deze zomer. De afgelopen maand hebben we ruim 30 nieuwe opleidingen en cursussen toegevoegd aan ons aanbod, waaronder de cursus Leidinggeven aan millennials. Want FlexibelStuderen® betekent ook dat er voor ieder type student een passende opleiding hoort te zijn! Van Cloud computing tot Sociaal ondernemen en van Voedingscoach tot Marketingcommunicatie op hbo-niveau. Zit er voor jou iets tussen?

Leidinggeven aan millennials

De generatie geboren tussen 1980 en 2000 blijft voor velen een mysterie. Wie zijn die millennials? Waarom zijn ze zoals ze zijn? En wat vinden zij belangrijk? Voor mensen die veel met millennials te maken hebben is het handig om antwoord te krijgen op deze vragen. En dat is precies wat de cursus Leidinggeven aan millennials doet. In de korte cursus verdiep je je in de normen, waarden, dromen, angsten en valkuilen van deze generatie. Kan jij niet wachten om de millennials écht te leren begrijpen? Starten kan iedere dag!

Bekijk de opleiding

Ruim 30 nieuwe hbo-programma's

Ken jij die millennials al door en door en ben je op zoek naar iets anders? Wat dacht je van een van onderstaande opleidingen?

FlexibelStuderen